După ce îi vei pregăti pentru prima dată, cartofii copţi cu sos de iaurt vor deveni preferaţii tăi.
De ce ai nevoie pentru cartofi copţi cu sos de iaurt
8 cartofi
100 g unt
1 lingură sare
2 linguri oţet din vin alb
Pentru sos
50 g smântână
100 g iaurt
1 ceapă
1 căţel de usturoi
Cum se prepară cartofi copţi cu sos de iaurt
Dă drumul la cuptor şi aşază hârtie de copt în tavă. Curăţă şi taie cartofii cubuleţe. Aşază-i într-o oală cu o jumătate de lingură de sare şi fierbe-i trei minute. După acest timp scurge apa şi pune cartofi în tavă, stropeşte-i cu oţet, presară restul de sare şi aşază din loc în loc bucăţi de unt. Dă tava la cuptor 20-30 de minute.
Pentru sos, amestecă iaurtul cu smântâna ceapa tocată şi usturoiul pisat. Serveşti cartofii calzi cu iaurt.
Sursa foto http://funnyloveblog.com

Citește și...
Cum arată ACUM Pamela Ewing. E de NERECUNOSCUT!
Loading...