Nu trebuie să stai în faţa aragazului pentru a prepara acest fel de mâncare. Îi bagi la cuptor şi în câteva minute aceşti cartofi copţi picanţi sunt gata.

De ce ai nevoie pentru cartofi copţi picanţi

3 cartofi

2 roşii

1 ardei iute

3 linguri ulei de măsline

5 linguri brânză rasă

2 căţei de usturoi

oregano

sare

piper

Cum se prepară cartofi copţi picanţi

Dai drumul la cuptor. Speli cartofi şi îi ştergi. Îi ungi cu ulei de măline, îi înţepi cu furculiţa şi îi dai la cuptor pentru o oră. Descojeşti roşiile, le aşezi într-o tigaie cu usturoiul pisat şi le ţii pe foc până scade zeama. Adaugi sare, piper, oregano, ardeiul iute tocat şi mai ţii puţin pe foc. Tai cartofii în jumătate, îi scobeşti şi îi ungi din nou cu ulei, pui în scobitură roşiile şi mai dai la cuptor 10 minute. Pui brânza şi mai ţii la cuptor cât să se topească brânza.

Sursa foto http://www.oneteaspoonoflife.com

Loading...