Dacă nu ai chef de carne la cină, poţi aşeza pe masă acest fel de mâncare.

Ingrediente

1 kg cartofi

1 bucată broccoli

2 ardei roşii

400 ml iaurt degresat

3 căţei de usturoi

2 linguri ulei

sare

piper

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi tai bucăţi mai mari sau dacă sunt mici îi laşi întregi, îi fierbi în apă cu sare, după care îi scurgi. Desfaci broccoli în bucheţele, le fierbi în apă cu sare câteva minute, fără să se înmoaie foarte tare, iar ardeii îi tai bucăţi mai mari.

Într-un vas termorezistent uns cu ulei, aşezi cartofii, broccoli, ardeii şi dai la cuptor 10 minute. Scoţi vasul, torni peste legume iaurtul amestecat cu usturoiul pisat, sare şi piper după gust şi mai laşi la cuptor 10 minute. Este uşor şi delicios.

Loading...
Evaluează articolul