Renunţă la cartofii prăjiţi în zilele de post, şi nu numai, pentru o porţie de cartofi cu sos de roşii. Sunt absolut delicioşi!

De ce ai nevoie pentru cartofi cu sos de roşii

1 kg cartofi

1 ceapă

2 linguri ulei

250 ml sos de roşii

1 lingură pastă de tomate

200 ml supă de legume

2 căţei de usturoi

sare

piper

pătrunjel

Cum se prepară cartofii în sos de roşii

Cureţi cartofii şi, în funcţie de mărimea lor, îi tai jumătăţi sau în patru. Toci ceapa şi o căleşti în ulei, adaugi pasta de tomate şi sucul de roşii şi mai ţii pe foc 2 minute, apoi adaugi cartofii, supa de legume, sare şi piper după gust şi laşi să fiarbă până când scade sosul. Cu 2-3 minute înainte să stingi focul, pui usturoiul pisat şi amesteci. Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa http://whereismyspoon.co

Loading...