Ca garnitură la friptură sau chiar ca fel principal la cină, cartofii cu sparanghel la cuptor sunt uşori şi delicioşi.

Ingrediente pentru cartofi cu sparanghel la cuptor:

1 kg cartofi noi, tăiaţi în patru

250 g sparanghel tăiat în bucăţi de 5 cm

2 linguri ulei

4 linguri oţet balsamic

sare

piper

Cum prepari cartofi cu sparanghel la cuptor:

Preîncălzeşti cuptorul la 200 grade C.

Într-o tavă pui uleiul, oţetul balsamic şi sare. Adaugi cartofii şi amesteci ca să se combine bine, apoi dai la cuptor 20 de minute. Scoţi tava, adaugi sparanghelul şi puţin ulei, dacă e nevoie, combini şi mai dai la cuptor pentru încă 15 minute. Asezonezi cu sare, piper şi oţet balsamic, după gust.

Sursa: http://wallflowerkitchen.com

Loading...