Îţi plac cartofii la cuptori? Încearcă această reţetă simplă cu usturoi.

Ingrediente

50 ml ulei
2 linguri unt, topit
3 căţei de usturoi, pisaţi
1 lingură pătrunjel, tocat
1 lingură zeamă de lămâie
1 lingură miere
sare
piper

Mod de preparare – Cartofi cu usturoi la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Cureţi cartofii, îi speli bine şi îi ta feliuţe sau evantai, crestându-i din loc în loc. Într-un bol, amesteci uleiul cu restul ingredientelor.

Aşezi cartofii într-o tavă şi îi ungi cu sosul obţinut, atât în exterior, cât şi în interior, păstrând o treime din el.

Dai la cuptor 1 oră, stropind cartofii cu restul de sos după 30 de minute. Serveşti imediat.

Sursa https://rasamalaysia.com

Loading...
Evaluează articolul