Dacă eşti pe fugă şi dai din colâ în colţ pentru că nu ştii ce să pregăteşti de mâncare, taie nişte cartofi şi ciuperci, presară caşcaval pe deasupra, bagă la cuptor şi gata.

Ingrediente

3 cartofi mari
4-5 roşii
2 ciuperci mari (de preferinţă pleurotus)
1 ou
100 g caşcaval ras
50 ml ulei
sare
piper

Mod de preparare

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi rondele şi ciupercile tăiate felii se prăjesc puţin în ulei. Roşiile se taie rondele.

Se aşază legumele alternativ într-un vas termorezistent, se condimentează cu sare şi piper, iar deasupra se toarnă oul bătut bine, amestecat cu caşcavalul ras.

Se introduce vasul cu cartofi şi ciuperci la cuptorul încins aproximativ 35 de minute.

Somn la cuptor cu sos de rosii

Pui cu legume la cuptor

Pui cu sos pesto la cuptor

sursa foto: Profimedia

Loading...
Evaluează articolul