Caşcaval la cuptor
O gustare rapidă, dar care va face deliciul întregii familii.
Ai nevoie de
2 căni de caşcaval răzuit
¼ cană ardei iute tocat
½ cană făină
1 ou bătut
1-2 linguri lapte
1 cană fulgi de porumb zdrobiţi
½ lingură busuioc uscat
sare
Aşază hârtie de copt într-o tavă. Amestecă ardeiul iute cu sare şi caşcaval şi formează din el batoane de lungimea unui deget şi groase de aproximativ 1 cm. Dă-le la congelator pentru 30 de minute. Pune făina amestecată cu busuiocul într-o farfurie, iar fulgii de porumb în alta. Dă caşcavalul prin făină, oul amestecat cu lapte şi la sfârşit fulgi şi congelează batoanele pentru alte 15 minute. Pune-le în tavă şi dă-le la cuptot 5-6 minute.
Sursa foto http://www.planestoplates.com