Ingrediente: 2 castraveţi mari, 150g brânză dulce, 200g file de pangasius, 1 ceapă, 1 legătură pătrunjel, zeama de la ½ lămâie, 2 linguri miez de floarea-soarelui, sare, piper

Număr porţii: 4
Timp de preparare: 35min
Dificultate: mică

Mod de preparare

Speli peştele, îl pui la fiert în apă cu sare circa 5 minute, după care îl scurgi şi-l pasezi bine. Cureţi castraveţii de coajă din loc în loc, îi tai bucăţi de 6-7 cm pe orizontală şi îi scobeşti, dar nu până jos. Îi sărezi şi îi laşi la scurs cu partea scobită în jos.

Amesteci brânza cu ceapa tocată fin, cu peştele pasat şi omogenizezi bine. Adaugi zeama de lămâie, miezul de floarea-soarelui. Condimentezi cu sare şi piper, apoi amesteci bine şi umpli castraveţii cu acest amestec.

Loading...