Dacă te-ai săturat să prepari broccoliul la aburi sau să îl opăreşti în apă cu sare, poţi încerca şi această reţetă. Vei descoperi că leguma este la fel de delicioasă chiar şi atunci când e preparată la cuptor.

Ingrediente

450 g broccoli
1 lingură ulei de măsline extravirgin
½ linguriţă sare
¼ linguriţă piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la foc potrivit. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Tai broccoliul în bucheţele de diferite mărimi, le aşezi într-un bol adâncă şi le stropeşti cu uleiul de măsline. Amesteci totul cu mâinile, până când broccoliul este acoperit uniform cu ulei. Aşezi legumele în tavă, o dai la cuptorul încins şi laşi să se coacă 20 de minute. Când e gata, scoţi tava din cuptor şi condimentezi cu sare şi piper.

Sursa + foto: melaniecooks.com

Pui cu cartofi şi broccoli. Reţetă la cuptor

Paste cu pui şi broccoli

Pui cu broccoli în sos de usturoi

Cea mai bună salată de broccoli

Salată cu broccoli

Loading...
Evaluează articolul