Siminichia, cunoscută şi sub numele de sena, este o plantă utilizată de-a lungul timpului în medicina populară chineză şi indiană datorită proprietăţilor pe care le are. Se pare că aceasta are efecte pozitive şi asupra procesului de pierdere în greutate, dar când este folosită sub formă de ceai.

Cum te ajută ceaiul de (siminichie) sena să slăbeşti

La fel ca multe alte băuturi naturale, ceaiul de siminichie are proprietăţi detoxificante, care elimină toxinele acumulate în organism şi stimulează pierderea în greutate. De asemenea, ceaiul de sena îmbunătăţeşte digestia care, la rândul său, stimulează metabolismul. Iar creşterea vitezei de metabolizare înseamnă mai multe grăsimi arse. Astfel, ceaiul senna poate facilita indirect procesul de scădere în greutate.

Când se bea ceai de siminichie

Ceaiul de siminichie se găseşte în pungi de ceai sau sub formă de frunze uscate. Se pune în apă fierbinte, cât şi în apă rece. Băutura trebuie consumată dimineaţa pentru rezultate optime. Ceaiul are un gust amar, care s-ar putea să nu îţi fie pe plac.

Important: Dacă suferi de crampe abdominale după ce ai început să bei ceai de siminichie, în următoarea perioadă (10-12 ore) bea doar apă rece. Acest truc va combate durerea abdominală şi disconfortul.

Află cum se prepară ceaiul pe clickpentrufemei.ro

Loading...