Pentru amatorii de preparate iuţi, acest sos este binevenit. Îl poţi folosi la o friptură de porc sau una suculentă de vită.

Ingrediente

4 roşii, curăţate de coajă şi tocate
1 ceapă roşie curăţată, şi tăiată în sferturi
3 căţei usturoi
3 ardei jalapenos, fără seminţe şi cotoare
1/3 cană coriandru
3 linguri zeamă de lămâie
1 linguri chimen pisat
2-3 linguriţe zahăr
1 1/2 linguriţă sare
450 g roşii mici lunguieţe, zdrobite
100 g ardei iute tocate

Mod de preparare

Pui cele 4 roşii, ceapa, usturoiul, ardeii jalapenos, zeama de lămâie, chimenul, zahărul şi sare într-un blender. Mixezi bine. Apoi, adaugi roşiile lunguieţe zdrobite şi ardeii iuţi. Mixezi iar până obţii o compoziţie de piure. Laşi la frigider până serveşti.

sursa: http://www.aspicyperspective.com/

Loading...