Acest sendviş necesită o pâine de calitate (ciabatta, focaccia), dar poţi folosi orice tip de pâine îţi place. Include puţină brânză de capră în această reţetă şi completează-ţi sendvişul cu piept de pui şi spanac.

Ingrediente

1 piept de pui mare
½ linguriţă ulei de măsline extravirgin
½ ardei gras roşu
6 ciuperci
20 g spanac
30 g brânză de capră
3 linguri maioneză
3 linguri smântână
½ linguriţă ulei de măsline
sare, după gust
piper, după gust
pâine proaspătă, după preferinţă

Mod de preparare

Mai întâi prepari baza pentru o pastă delicioasă, tartinabilă. Combini brânza de capră, maioneza, smântâna şi adaugi un praf de piper măcinat.
pasul1
Feliezi ciupercile şi ardeiul gras. Le rumeneşti în puţin ulei, 4-6 minute, condimentate cu sare şi piper.
pasul2
Tai pieptul de pui în două felii, le baţi cu un ciocan de şniţele, apoi le ungi cu uleiul de măsline extravirgin.
pasul3
Condimentezi cu sare şi piper pe ambele părţi. Rumeneşti carnea la foc mare 5 minute (nu este nevoie să adaugi ulei în tigaie).
pasul4
Acoperi pâinea cu o cantitate generoasă de pastă de brânză. Adaugi spanacul, pieptul de pui, ardeiul şi ciupercile călite.
pasul5

pasul6
Sursa+foto: valentinascorner.com

Loading...
Evaluează articolul