Cel mai simplu şi mai rapid pandişpan cu vanilie, ideal pentru torturi

pandispan jpeg

Când vrei să prepari un blat rapid pentru tort, încearcă această reţetă de pandişpan cu vanilie.

De ce ai nevoie pentru pandişpan

2 ouă

200 g zahăr

60 ml ulei

200 g făină

3 linguriţe praf de copt

1 praf de sare

1 linguriţă esenţă de vanilie

150 ml apă caldă

100 ml lapte

Cum se prepară pandişpanul

Mixezi ouăle cu zahărul până când capătă o consistenţă spumoasă. Adaugi uleiul, în fir subţire, făina, laptele, apa, praful de copt, sarea şi esenţa de vanilie. Vei obţine o compoziţie nu foarte groasă, pe care o torni într-o tavă tapetată.

Dai blatul la cuptor până când trece testul scobitorii. Îl scoţi şi-l laşi la răcorit. Poţi mânca pandişpanul şi simplu, pudrat cu zahăr.

Sursa http://www.manusmenu.com/

http://www.manusmenu.com/