Când vrei să prepari un blat rapid pentru tort, încearcă această reţetă de pandişpan cu vanilie.

De ce ai nevoie pentru pandişpan

2 ouă

200 g zahăr

60 ml ulei

200 g făină

3 linguriţe praf de copt

1 praf de sare

1 linguriţă esenţă de vanilie

150 ml apă caldă

100 ml lapte

Cum se prepară pandişpanul

Mixezi ouăle cu zahărul până când capătă o consistenţă spumoasă. Adaugi uleiul, în fir subţire, făina, laptele, apa, praful de copt, sarea şi esenţa de vanilie. Vei obţine o compoziţie nu foarte groasă, pe care o torni într-o tavă tapetată.

Dai blatul la cuptor până când trece testul scobitorii. Îl scoţi şi-l laşi la răcorit. Poţi mânca pandişpanul şi simplu, pudrat cu zahăr.

Sursa http://www.manusmenu.com/

Loading...