Îi mulţumim Argentinei Brănescu pentru această delicioasă reţetă de aperitiv!

Ingrediente

6 ouă
500 g bacon
1 dovlecel
1 praz
500 g ciuperci
sare
piper
1 roşie
100 g măsline
100 g seminţe floarea-soarelui
250 g făină
100 g caşcaval
1 ardei gras
1-2 linguri unt

Mod de preparare

Încingi untul şi căleşti ciupercile, apoi adaugi prazul curăţat, spălat şi tăiat rondele şi dovlecelul cubuleţe. Separat, baţi ouăle, le amesteci cu făină, sare şi piper, după gust, şi le laşi deoparte.

Tapetezi o tavă, aşezi un strat de praz şi dovlecel, unul de ciuperci, ardei şi bacon tăiat feliuţe. Torni ouăle bătute, adaugi măslinele şi roşia feliată, presari seminţele şi caşcavalul. Dai tava la cuptor 30 de minute. Serveşti rece.

Loading...
Evaluează articolul