Cheesecake raw vegan cu spirulină
Prăjitura raw vegană pe bază de spirulină, preparata fară foc, e un desert sănătos şi delicios. Prepară-l şi tu, chiar dacă nu eşti adeptul dietei raw vegane. Vei fi uimit!
Ingrediente
Pentru blat
- 250 g nuci
- 6 curmale uscate
- 2 linguri fulgi cocos
- 1 lingură ulei cocos
- 1 praf de sare
Pentru cremă
- 250 g caju
- 60 ml sirop de arţar
- 6 linguri ulei cocos
- conţinutul unei capsule de spirulină
- 1 praf de sare
- mentă, pentru decor
- nucile preferate, pentru decor
Înmoi nucile caju în apă pentru 60 de minute după care scurgi apa şi le pui deoparte.
Pentru a prepara blatul, pui ingredientele într-un blender şi le mixezi până obţii o textură sfărâmicioasă. Transferi compoziţia într-o formă rotundă de tort, cu inel detaşabil şi presezi bine cu o lingură. Laşi deoparte.
Pentru cremă, adaugi toate ingredientele într-un blender şi le amesteci la intensitatea maximă, până formezi o cremă moale. O torni uniform peste blatul din formă. Poţi orna cu mentă şi nucile preferate. Dai la congelator pentru 2 ore până se întăreşte.
Scoţi de la congelator şi laşi prăjitura la temperatura camerei 15 minute înainte de a o servi.
Pentru a afla mai multe despre beneficiile spirulinei poţi citi articolul următor.
Pentru a afla mai multe despre beneficiile spirulinei poţi citi articolul următor.
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} li.li2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} span.s1 {font: 10.0px Menlo} ul.ul1 {list-style-type: disc}
FOTO: Shutterstock