Ieftin şi bun. Aşa poate fi descris acest fel de mâncare lângă care poţi servi o salată uşoară.

Ingrediente

1 cană pesmet
sare
piper
3 cartofi
¼ cană caşcaval
½ cană ulei

Mod de preparare

Cureţi cartofii, îi tai bucăţi mici şi îi fierbi în apă cu sare. Când au fiert, îi pisezi cu furculiţa, ca pe piure şi îi dai deoparte să se răcească. Amesteci într-o farfurie pesmetul cu sarea şi piperul.

Omogenizezi cartofii răciţi cu caşcavalul răzuit. Iei cu lingura din compoziţie şi formezi chiftele. Le dai prin pesmet pe ambele părţi şi le laşi deoparte. Încingi ulei într-o tigaie şi pui chiftelele la prăjit şi le ţii cam 2 minute pe fiecare parte. Le pui pe un şervet absorbant. Dacă vrei, poţi presăra sare şi piper pe deasupra.

Loading...