Fursecuri fragede

1 fursecuri fragede jpg jpeg

Nelipsite de pe masa de Crăciun sunt, fără îndoială, fursecurile, motiv pentru care îţi propunem această reţetă delicioasă de fursecuri fragede. Sunt gata într-o oră, iar cei mici vor fi cuceriţi de aroma acestora.

Ingrediente necesare pentru fursecuri fragede:

  • 400 g făină
  • 220 g unt
  • 150 g zahăr
  • 100 g unt de arahide
  • 2 ouă
  • ½ linguriţă esenţă naturală de vanilie Madagascar Dr. Oetker
  • 1 plic praf de copt cu şofran Dr. Oetker
  • 1 praf de sare

Mod de preparare fursecuri fragede:

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă de aragaz. Amesteci făina, sarea şi praful de copt cu şofran Dr. Oetker. Mixezi, 1-2 minute, untul cu zahărul până când se omogenizează. Adaugi ouăle şi esenţa naturală de vanilie Madagascar Dr. Oetker şi împarţi compoziţia în jumătate. În una din părţi adaugi untul de arahide şi amesteci, apoi încorporezi câte 200 g de făină în fiecare compoziţie. La final, trebuie să obţii un aluat care să nu se ţină de degete. Dacă mai este nevoie, mai adaugi făină în aluatul cu unt de arahide.

Întinzi două foi de aproximativ 5 mm grosime şi decupezi fursecuri în formele dorite. Le aşezi în tava tapetată, cu spaţii între ele, şi le dai la cuptorul încins până se rumenesc uşor. Le decorezi după imaginaţie.



Recente

paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg
prajitura biscuiti crema jpeg
1 3 retete de prajituri rapide si simple jpg jpeg
briose jpg
tort jpg
pachetele primavara shutterstock 375803530 jpg
inghetata shutterstock 72762541 jpg
tort mimosa shutterstock 1041498505 jpg
socată shutterstock 284938835 jpg
doboș tort shutterstock 213934210 jpg
morcovi frunze shutterstock 1986995588 jpg