Peşte cu legume la Dry Cooker

Peste cu legume la Dry Cooker jpeg

Am primit această reţetă de la Remus Octavian Popa din Constanţa, căreia îi mulţumim frumos. Nu uitaţi că aşteptăm reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente: 3 bucăţi de macrou legume (după preferinţă puteţi încerca o varietate de sortimente - morcovi, ardei, conopidă, broccoli, ciuperci) ceapă verde usturoi verde verdeaţă puţin ulei sare piper

Se curăţă legumele şi se secţionează. Se curaţă peştele şi se taie în bucăţi potrivite. Se unde tigaia cu o lingură de ulei, se aşază întâi morcovii tăiaţi, apoi ardeiul, conopida,

broccoli, ciupercile, verdeaţa şi la urmă peştele.

Se presară puţină sare şi piper şi se adaugă 100ml de apă. Se acoperă şi se dă la cuptor pentru 30 de minute. Nu se amestecă. De asemenea, se poate pregăti şi la focul de la aragaz, dar la flacară mică.

Se serveşte cald sau rece, cu verdeaţă presarată.

Este de ajuns pentru 3 porţii.

image

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.