Frank Haasnoot, unul dintre cei mai cunoscuţi Pastry Chefs din lume, câştigător al titlului World Chocolate Masters, vine în România şi va susţine, în perioada 28 – 30 martie 2019, masterclassul The flavours of Passion, la Horeca Culinary School din Bucureşti.

 

Totodată, patiserul olandez îşi va lansa pe 29 martie  cartea „Prisma“ şi va vorbi despre ideea de la care a pornit gruparea reţetelor sale în şase culori:  – alb, galben, roşu, verde, violet şi negru. Volumul grupează 50 de creaţii unice, prezentate într-un echilibru perfect între arome, estetică şi intensitatea gustului.

 

Frank Haasnoot are o experienţă de peste 23 de ani în domeniu, cu un background profesional impresionant şi a concurat la multe competiţii de specialitate. În 2011 a fost desemnat câştigătorul World Chocolate Masters în Paris, iar în 2018 a fost invitat să fie preşedintele juriului în cadrul aceluiaşi concurs.

Partenerii oficiali ai evenimentului sunt: Hotel J.W. Marriot, Cacao Barry – Callebau, Marathon Distribution Group, Bamix-Magimix  România,  Kenwood Romania, Azaria Food – importator Silikomart Professional în România.

Horeca Culinary School a fost fondată în anul 2009 de Christina Van Der Schaaf şi este un nume de referinţă în educaţia culinară profesională din România. Începand cu ianuarie 2019 derulează programele educaţionale ale Institutului Culinar Disciples Escoffier.

 

FOTO: Horeca Culinary School

Loading...