Avocado umplut cu salată de ton

Avocado umplut cu salată de ton este un preparat simplu, sănătos și plin de savoare, ideal pentru un prânz rapid sau o gustare hrănitoare!

avocado umplut cu ton jpg

Ingrediente

2 avocado mari, coapte

150 g ton în conservă, scurs

1 tulpină țelină, tocată fin

1 lingură suc de lămâie proaspăt

2 linguri maioneză

1 linguriță muștar Dijon

½ ceapă roșie

sare

piper

Mod de preparare

Într-un bol, amesteci tonul scurs, maioneza, muștarul, ceapa, țelina și sucul de lămâie. Condimentezi cu sare și piper după gust și amesteci bine pentru a combina toate ingredientele.

Tai fiecare avocado în jumătate și scoți sâmburele. Cu o lingură, scoți puțin din pulpă, lăsând o cavitate suficient de mare pentru a putea umple avocadoul cu salata de ton.

Umpli fiecare jumătate de avocado cu o cantitate generoasă de salată de ton. Servești imediat sau păstrezi la frigider.