Budincă de fasole verde în sos bechamel

Obişnuieşti să prepari fasolea verde cu mult usturoi şi să o serveşti cu mămăliguţă caldă. Ce ai spune de o reţetă de budincă de fasole verde cu ciuperci?
De ce nevoie pentru budincă de fasole verde în sos bechamel
750 g fasole verde
1 praf de sare
2 linguri unt
1 lingură făină
400 ml lapte
2 linguri smântână
oregano
cimbru
busuioc
10-12 ciuperci
1 ceapă
1 căţel de usturoi
50 g pesmet
50 g caşcaval
Cum se prepară budinca de fasole verde în sos bechamel
Fierbi 10 minute fasolea în apă cu sare, apoi o scurgi. Toci ceapa şi feliezi ciupercile, apoi o căleşti în o lingură de unt, împreună cu sare, după gust, şi căţelul de usturoi tocat. După ce a scăzut apa lăsată şi legumele s-au înmuiat, le dai deoparte.
Topeşti untul rămas, adaugi făina şi amesteci. Torni laptele şi omogenizezi, adaugi busuioc, cimbru şi oregano, după gust, apoi amesteci până când se îngroaşă sosul.
Pui ciupercile într-o formă de cuptor, adaugi fasolea verde, torni sosul, presari pesmetul şi razi caşcavalul. Dai tava la cuptor 15-20 de minute.