Cartofi dulci cu feta
Cartofii dulci cu feta sunt perfecți pentru un prânz ușor sau chiar aperitiv cald.

Ingrediente
2 cartofi dulci mari
100 g iaurt grecesc
1 avocado bine copt
80 g brânză feta
microplante
1 lingură ulei de măsline
1 linguriță suc de lămâie
1 ridiche, pentru decor
sare
piper
Mod de preparare
Speli cartofii dulci și îi înțepi cu o furculiță în câteva locuri. Îi ungi cu ulei de măsline și îi coci în cuptorul preîncălzit 40-45 de minute, până devin moi.
Pasezi avocadoul cu o furculiță și amesteci cu sucul de lămâie, sare și piper.
Tai cartofii copți pe lungime, fără să-i despici complet, apoi le desfaci ușor miezul cu o furculiță. Umpli fiecare cartof cu iaurt grecesc, avocado și brânză feta sfărâmată.
Decorezi cu microplante și felii subțiri de ridiche.