Cartofi dulci cu feta

 Cartofii dulci cu feta sunt perfecți pentru un prânz ușor sau chiar aperitiv cald.

cartofi dulci cu feta jpg

Ingrediente

2 cartofi dulci mari

100 g iaurt grecesc

1 avocado bine copt

80 g brânză feta

microplante

1 lingură ulei de măsline

1 linguriță suc de lămâie

1 ridiche, pentru decor

sare

piper

Mod de preparare

Speli cartofii dulci și îi înțepi cu o furculiță în câteva locuri. Îi ungi cu ulei de măsline și îi coci în cuptorul preîncălzit 40-45 de minute, până devin moi.

Pasezi avocadoul cu o furculiță și amesteci cu sucul de lămâie, sare și piper.

Tai cartofii copți pe lungime, fără să-i despici complet, apoi le desfaci ușor miezul cu o furculiță. Umpli fiecare cartof cu iaurt grecesc, avocado și brânză feta sfărâmată.

Decorezi cu microplante și felii subțiri de ridiche.