Fursecuri cu lămâie

O ceaşcă de ceai sau de cafea este mai savuroasă cu un fursec cu lămâie. Învaţă să prepari cele mai fragede fursecuri cu lămâie!
De ce ai nevoie pentru fursecuri cu lămâie
100 g unt
150 g zahăr
1 ou
2 linguri lapte
1 lingură zeamă de lămâie
1 plic zahăr vanilat
coaja de la 1 lămâie
1 praf de sare
1/2 plic praf de copt
200 g făină
100 g zahăr pudră
Cum se prepară fursecurile cu lămâie
Mixează untul cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă. Încorporează laptele, vanilia, oul, coaja şi zeama de lămâie şi amestecă bine. La final pune făina şi praful de copt. După ce aluatul s-a omogenizat, împarte-l în bucăţi egale, pe care le treci prin zahărul pudră şi le aşezi în tavă, cu hârtie de copt. Ţii tava la cuptor 8-10 minute.
Sursa foto http://www.epicureaneva.com