Fursecuri de morcovi umplute

Colorate şi foarte gustoase, aceste fursecuri de morcovi umplute te vor cuceri imediat.
De ce ai nevoie pentru fursecuri de morcovi umplute
300 g făină
100 g fulgi de ovăz
1 linguriţă praf de copt
1 linguriţă scorţişoară
1 praf de sare
50 g piure de dovleac
50 g unt, topit
100 g zahăr brun
2 ouă
1 linguriţă esenţă de vanilie
100 g morcov ras
Pentru umplutură
300 g cremă de brânză
200 g zahăr
1 plic zahăr vanilat
Cum se prepară fursecuri cu morcovi umplute
Dă drumul la cuptor şi aşază hârtie de copt într-o tavă. Combină făina cu fulgii de ovăz, praful de copt, scorţişoara şi un praf de sare.
Mixează piureul de dovleac cu ouăle, untul, zahărul, morcovul şi esenţa de vanilie. Încorporează amestecul de făină şi amestecă până se omogenizează. Pune cu lingura compoziţie în tavă şi dă la cuptor 12-15 minute. Lasă fursecurile la răcorit, după care mixează ingredientele pentru cremă şi umple fursecurile.
Credit foto http://backtoherroots.com