Negresă cu zmeură

negresa cu zmeura jpeg

Negresa este o prăjitură care poate fi preparată în atât de multe feluri. Poate fi de post, cu brânză, cu gem, cu nuci sau cu fructe proaspete, cum este zmeura.

De ce ai nevoie pentru negresă cu zmeură

110 g ciocolată neagră

220 g unt

sare

1 linguriţă esenţă de vanilie

300 g zahăr

4 ouă

250 g făină

200 g nuci

200 g zmeură

Cum se prepară negresă cu zmeură

Topeşti ciocolata cu untul, amestecând până se omogenizează. Dai deoparte cratiţa şi adaugi un praf de sare, esenţa de vanilie şi zahărul. După ce s-au omogenizat, încorporezi ouăle, unul câte unul, şi, la final, făina. Adaugi nucile sfărâmate şi torni jumătate din compoziţie într-o tavă tapetată. Nivelezi şi dai tava la congelator 30 de minute. Presari zmeura şi torni restul compoziţiei. Dai tava la cuptor, încălzit în prealabil, pentru 40-45 de minute. Negresa este gata când trece testul scobitorii.

Sursa foto http://www.theseasonedmom.com

http://www.theseasonedmom.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg