Roșii umplute cu ton

rosii umplute cu ton jpg

Nu ştii ce să pregăteşti rapid, fără să stai în faţa aragazului? Atunci fă în cel mai scurt timp roşii umplute cu ton.

Ingrediente

4 roșii mari

2 cutii ton în suc propriu, bine scurs

1 lămâie 1/2

cutie cremă de brânză

1 ceapă roșie

1 ardei gras galben

sare

piper

Mod de preparare

Speli roșiile, le tai codițele și le scoți miezul, îndepărtezi semințele, îl tai fin, apoi așezi roșiile cu gura în jos pe un grătar.

Speli ardeiul, îi îndepărtezi cotorul, semințele și nervurile și îl tai cubulețe. Cureți ceapa și o tai mărunt.

Amesteci într-un bol legumele cu peștele, cu miezul roșiilor, cu crema de brânză, cu zeamă și coajă de lămâie, după gust. Guști, potrivești de sare și de piper, și umpli roșiile cu acest amestec. Decorezi cu frunzulițe de pătrunjel și le dai la frigider cel puțin 30 de minute, apoi poți servi.