Roşii umplute cu ton

rosii umplute cu ton jpeg

Oaspeţii şi-au anunţat prezenţa şi nu ştii ce să pregăteşti rapid, fără să stai în faţa aragazului? Atunci fă în cel mai scurt timp roşii umplute cu ton.

De ce ai nevoie pentru roşii umplute cu ton

15 roşii cherry

½ legătură pătrunjel

1 lingură ulei de măsline

200 g ton în suc propriu

oregano

sare

4 linguri maioneză

100 g brânză rasă

15 frunze de busuioc

Cum se prepară roşii umplute cu ton

Mixezi în blender pătrunjelul, uleiul, tonul scurs, brânza şi maioneza. Laşi până capătă o consistenţă cremoasă. Tai cu un cuţit bine ascuţit un capac la roşii şi îndepărtezi cu o linguriţă o parte din pulpa lor. Întorci roşiile cu scobitura în jos şi le ţii 10 minute la scurs. Le întorci şi le condimentezi cu sare şi piper după gust. Le umpli cu pasta de ton, pui capacele, aşezi deasupra o frunză de busuioc spălată şi înfingi în fiecare câte o scobitoare.

Sursa foto http://anitalianinmykitchen.com

http://anitalianinmykitchen.com