Roşii umplute cu ton

Oaspeţii şi-au anunţat prezenţa şi nu ştii ce să pregăteşti rapid, fără să stai în faţa aragazului? Atunci fă în cel mai scurt timp roşii umplute cu ton.
De ce ai nevoie pentru roşii umplute cu ton
15 roşii cherry
½ legătură pătrunjel
1 lingură ulei de măsline
200 g ton în suc propriu
oregano
sare
4 linguri maioneză
100 g brânză rasă
15 frunze de busuioc
Cum se prepară roşii umplute cu ton
Mixezi în blender pătrunjelul, uleiul, tonul scurs, brânza şi maioneza. Laşi până capătă o consistenţă cremoasă. Tai cu un cuţit bine ascuţit un capac la roşii şi îndepărtezi cu o linguriţă o parte din pulpa lor. Întorci roşiile cu scobitura în jos şi le ţii 10 minute la scurs. Le întorci şi le condimentezi cu sare şi piper după gust. Le umpli cu pasta de ton, pui capacele, aşezi deasupra o frunză de busuioc spălată şi înfingi în fiecare câte o scobitoare.
Sursa foto http://anitalianinmykitchen.com