Rulouri aperitiv

Un aperitiv gustos care va fura privirile invitaţilor.

rulori aperitiv jpg

Ingrediente

2 vinete

300 g cremă de brânză

100 g telemea de capră

2 căței de usturoi zdrobiți

sare

piper

200 ml sos de roșii

Mod de preparare

Speli vinetele, le tai pe lung, le dai cu sare și le lași 30 de minute, apoi le speli, sub jet de apă și le usuci. Le dai cu ulei, le așezi pe o tavă cu hârtie de copt și le dai la cuptorul încins, aproximativ 20 de minute.

Separat, combini crema de brânză cu telemeaua de capră mixată, omogenizezi, guști și potrivești de sare și de piper, apoi încorporezi usturoiul.

Ungi feliile de vinete cu amestecul de brânză, le rulezi și le așezi într-o tavă în care ai răsturnat sosul de roșii. Dai tava la cuptor 15 minute, apoi le scoți și le lași la răcit.

Le servești decorate după imaginație.