Rulouri aperitiv
Un aperitiv gustos care va fura privirile invitaţilor.

Ingrediente
2 vinete
300 g cremă de brânză
100 g telemea de capră
2 căței de usturoi zdrobiți
sare
piper
200 ml sos de roșii
Mod de preparare
Speli vinetele, le tai pe lung, le dai cu sare și le lași 30 de minute, apoi le speli, sub jet de apă și le usuci. Le dai cu ulei, le așezi pe o tavă cu hârtie de copt și le dai la cuptorul încins, aproximativ 20 de minute.
Separat, combini crema de brânză cu telemeaua de capră mixată, omogenizezi, guști și potrivești de sare și de piper, apoi încorporezi usturoiul.
Ungi feliile de vinete cu amestecul de brânză, le rulezi și le așezi într-o tavă în care ai răsturnat sosul de roșii. Dai tava la cuptor 15 minute, apoi le scoți și le lași la răcit.
Le servești decorate după imaginație.