Salată de coriandru

Salata de coriandru jpeg

Vă propunem o salată altfel. Încearcă această reţetă uşor de făcut. Ingrediente:

mijlocul unei verze albe

paste

pâine fără coajă

125 g carne tocată

un ou

o legătură de coriandru

ulei

125 g ciuperci

2 morcovi

250 g mazăre boabe

puţin spanac

100 g creveţi curăţaţi

oţet

sare

piper

Mod de preparare:

Se curăţă varza. Se taie în două pe lungime şi se opăreşte în apă sărată 15 minute. Se spală creveţii curătaţi. Se înmoaie 20 de minute pastele în apa în care a fiert varza. Între timp, pregătiţi câteva chifteluţe mici. Înmuiaţi 1-2 felii de pâine în supă sau lapte şi stoarceţi-le. Se pun într-un castron împreună cu oul întreg bătut, carnea tocată, sare, piper şi puţin corinadru tocat. Când amestecul este uniform, se fac mici sfere care se prăjesc în ulei. Păstraţi-le calde.

Se spală şi se taie ciupercile felii, se pun în apă cu puţin suc de lămâie. Morcovii se curăţă de coajă, apoi se dau pe răzătoare. Mazărea se fierbe în apă sărată 15 minute. Spanacul se curăţă apoi se opăreşte în apă cu sare. Puneţi toate ingredientele într-un castron: chiftelele trebuie să fie fierbinţi, varza călduţă, iar restrul ingredientelor reci.

Presăraţi deasupra coriandru tocat şi întreg!

FOTO pinterest.com