Salată de legume cu brânză la cuptor

salata cu legume la cuptor si branza jpeg

Pentru această salată de legume la cuptor, puteţi folosi o varietate largă de ingrediente pentru un plus de savoare.

Ingrediente pentru salată de legume la cuptor

2 morcovi o ceapă mică 2 linguri de ulei sare piper negru măcinat o lingură de oţet balsamic o salată mică un sfert de cană de brânză de capră (mai puteţi folosi morcovi, cartofi sau conopidă)

Mod de preparare al reţetei de salată de legume la cuptor

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Aşezaţi într-o tavă legumele împreună cu o lingură de ulei. Se lasă la cuptor 20-25 de minute. Puneţi salata într-un bol şi amestecaţi-o cu o lingură de ulei, sare şi piper. Adăugaţi legumele şi brânza tăiată bucăţele.

Sursa: marthastewart.com