Sufleu de brânză

sufleu de branza jpeg

Acest sufleu delicat de brânză ţi se va topi în gură, atât este de cremos.

De ce ai nevoie pentru sufleul de brânză

5 ouă

220 g cremă de brânză

400 g lapte condensat

zahăr pudră, pentru decor

Cum se prepară sufleul de brânză

Aşază hârtie de copt într-o formă rotundă de tort. Separă albuşurile de gălbenuşuri. Mixează crema de brânză, adaugă laptele condensat, iar la sfârşit gălbenuşurile unul câte unul. Bate albuşurile spumă şi încorporează-le în compoziţie. Pune sufleul în tavă şi bate-l de câteva ori de masă pentru a înlătura golurile de aer. Dă-l cuptor pentru 45 de minute. Lasă să se răcească pe masă, după care păstrează sufleul la frigider. Înainte să-l serveşti, îl pudrezi cu zahăr.

Sursa foto http://www.sweetandsavorybyshinee.com

http://www.sweetandsavorybyshinee.com