Gogoşi rapide cu praf de copt şi lapte

gogosi pufoase ardelenesti jpeg

Dacă prepari această reţetă de gogoşi rapide cu praf de copt şi lapte nu va mai fi nevoie să aştepţi să crească aluatul. Şi sunt atât de pufoase!

De ce ai nevoie pentru gogoşi rapide cu praf de copt şi lapte

2 ouă

250 ml lapte

100 g zahăr

1 plic praf de copt

zahăr pudră, pentru decor

Făină, cât cuprinde

Cum se prepară gogoşile rapide cu praf de copt şi lapte

Baţi ouăle cu zahărul până ce acesta se topeşte. Torni laptele şi adaugi făina amestecată cu praf de copt, cât să obţii un aluat nu foarte moale. Încingi ulei într-o tigaie sau ceaun şi pui câte 1 lingură de aluat. Treci lingura prin apă rece de fiecare dată, pentru a nu se prinde aluatul de ea. După ce s-au rumenit pe ambele părţi, le scoţi pe un şervet absorbant. La sfârşit le pudrezi cu zahăr.