Un preparat exotic şi delicios. Serveşti cald şi te bucuri de aromele rafinate ale amestecului de legume marinate.

 

 

Ingrediente

200 g kimchi

 

4 crenvuşrti 

 

4 chifle de hot dog

 

2 cepe verzi 

 

2 linguriţe coriandru tocat

 

1 ridiche 

 

1 morcov

 

50 ml sos samurai 

 

sare, după gust

 

pătrunjel, pentru decor

 

 

Speli legumele, le dai prin răzătoare, tai ceapa mărunt şi le amesteci cu kimchi-ul şi sarea după gust. Laşi la marinat pentru minimum 10 minute. 

 

Într-o tigaie rumeneşti crenvurştii la foc mediu pentru maximum 5 minute. 

 

Tai chiflele pe jumătate, pe lung, pui crenvurştii şi mixul de legume marinate. Adaugi sosul samurai şi ornezi cu pătrunjel şi coriandru. 

 

FOTO: Shutterstock

 

Încearcă şi altfel de reţete de sendvişuri. 

 

 

Sandviş cu carne de pui şi caşcaval

 

Reţeta #1: Sendviş cu pui şi caşcaval

 

 

 

 

Hot-dog cu sos de legume şi brânză

 

 

Reţeta #2: Hot dog cu legume şi brânză

 

 

Hot-dog în aluat cu mac şi susan

 

Reţeta #3: Hot dog în aluat cu mac şi susan.

 

 

Loading...