Această reţetă delicioasă este bogată în fibre şi te ajută să îţi menţii echilibrul interior şi tonusul pe întreaga perioadă a zilei.

 

 

Ingrediente

 

2 avocado 

 

2 cartofi dulci medii 

 

1 pungă baby spanac 

 

1 conservă năut fiert 

 

30 g seminţe susan 

 

10 ml ulei

 

10 ml sos soia

 

sare, după gust

 

piper, după gust

 

pătrunjel, pentru decor 

 

 

Speli legumele.  Încingi cuptorul la 180 °C. Tai cartofii cubuleţe şi îi pui într-o tavă de copt la cuptor pentru 25 - 30 de minute. 

 

Tai avocado cubuleţe şi dai deoparte. 

 

Într-o tigaie curată pui uleiul şi căleşti năutul din cutie, iar apoi adaugi spanacul şi avocadoul şi mai laşi 2 minute la foc mic. 

 

Pe o farfurie curată pui cartofii dulci, năutul, spanacul, cubuleţele de avocado şi seminţele de susan, împreună cu sare şi piper după gust. 

 

Decorezi cu pătrunjel şi serveşti cu sos de soia, după gust. 

 

 

Încearcă şi alte reţete delicioase pe bază de năut. 

 

 

 Sendviş cu năut şi sos buffalo

Reţeta #1: Sendviş cu năut

Salată de sfeclă, năut şi brânză feta

Reţeta #2: Salată sfeclă cu năut şi brânză feta

 

Humus picant cu ardei copţi

Reţeta #3: Humus picant

Loading...