Aperitive cu cremă de brânză
Crema de brânză este baza ideală pentru aperitive rapide, perfecte pentru orice ocazie.
Ingrediente
6 roșii mari și coapte
200 g cremă de brânză
2 căței de usturoi
sare
piper
50 g boabe de rodie
100 g brânză telemea rasă
cuișoare
100 g smântână groasă
Mod de preparare
Speli roșiile și tai capacul de sus, unde este codița. Scobești cu grijă interiorul cu o linguriță, păstrând pereții intacți. Le lași să se scurgă cu fața în jos pe un șervețel.
Amesteci crema de brânză cu telemeaua rasă, usturoiul zdrobit, sare și piper după gust.
Cu un poș de patiserie, umpli roșiile cu crema de brânză. Pui smântâna într-un poș de patiserie cu un vârf mic și creezi barba Moșului în partea de jos a fiecărei roșii. Pentru ochi, folosești cuișoare, iar pentru nas, semințele de rodie. Așezi roșiile pe un platou și le servești imediat pentru a le savura prospețimea.