Aperitive cu cremă de brânză

Crema de brânză este baza ideală pentru aperitive rapide, perfecte pentru orice ocazie.

aperitive cu crema de branza jpg

Ingrediente

6 roșii mari și coapte

200 g cremă de brânză

2 căței de usturoi

sare

piper

50 g boabe de rodie

100 g brânză telemea rasă

cuișoare

100 g smântână groasă

Mod de preparare

Speli roșiile și tai capacul de sus, unde este codița. Scobești cu grijă interiorul cu o linguriță, păstrând pereții intacți. Le lași să se scurgă cu fața în jos pe un șervețel.

Amesteci crema de brânză cu telemeaua rasă, usturoiul zdrobit, sare și piper după gust.

Cu un poș de patiserie, umpli roșiile cu crema de brânză. Pui smântâna într-un poș de patiserie cu un vârf mic și creezi barba Moșului în partea de jos a fiecărei roșii. Pentru ochi, folosești cuișoare, iar pentru nas, semințele de rodie. Așezi roșiile pe un platou și le servești imediat pentru a le savura prospețimea.