Bagel cu ouă și bacon crocant

bagel jpg

Ți-am pregătit o rețetă plină de savoare, care se prepară ușor.

Ingrediente

2 chifle bagel

3 ouă

4-5 felii bacon

2 linguri smântână

3 linguri brânză cheddar rasă

1 lingură ulei

sare și piper

Mod de preparare

Încingi o tigaie antiaderentă și așezi feliile de bacon. Le ții până devin crocante, întorcându-le pe fiecare parte. Le scoți și le lași deoparte. Tai în două, pe lung, cele două bagel și le așezi pe partea cu miezul în tigaie câteva minute.

Încingi uleiul și adaugi ouăle bătute bine cu sare și piper, după gust și cu smântâna. Amesteci cu o furculiță și presari brânza rasă. Omogenizezi, pui puțin piper, amesteci și răstorni ouăle. Scrobul obținut trebuie să fie cremos.

Pui jumătate din cantitatea de bacon pe o felie de bagel, deasupra scrob de ouă și așezi cealaltă jumătate de bagel. Procedezi la fel și cu ingredientele rămase.

Servești imediat.