Caprese buburuză

caprese buburuza jpg

Această gustare devine ideală pentru cei care ţin la siluetă sau care caută să aibă o alimentaţie sănătoasă.

Ingrediente

200 g mozzarella

200 g roșii cherry

frunze proaspete de busuioc

măsline negre

sare și piper

ulei de măsline

Mod de preparare

Speli roșiile și frunzele de busuioc. Tai fiecare roșie în jumătate și mozzarella rondele egale.

Așezi o felie de mozzarella, pui câte o frunză de busuioc și câte o jumătate de roșie cherry deasupra, cu partea tăiată în jos. Tai măslinele negre bucăți mici pentru a face capul buburuzei și punctele de pe aripi. Fiecare jumătate de roșie va avea nevoie de un mic cerc de măslină pentru cap și câteva bucăți mici pentru punctele de pe aripi. Poziționezi bucățile de măsline pe roșii pentru a crea capul și punctele buburuzelor.

Crestezi puțin roșiile cherry pentru a simula aripile buburuzelor deschise, presari puțină sare și piper după gust, și stropești ușor cu ulei de măsline.