Cartofi copţi cu usturoi

Foarte gustoşi şi aromaţi, cartofii copţi cu usturoi vor face deliciul meselor tale.
Ingrediente
4 cartofi, feliaţi 50 ml ulei 1 linguriţă ceapă pudră 1 linguriţă usturoi pudră 1 linguriţă boia parmezan ras, după gust 2 linguri pătrunjel tocat 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 50 g iaurt oregano, după gust sare piper
Mod de preparare – Cartofi copţi cu usturoi
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Amesteci uleiul cu ceapa pudră, usturoiul pudră, boiaua, parmezan, sare şi piper, după gust. Combini cu cartofii într-o pungă resigilabilă, până când sunt acoperiţi bine.
Îi aşezi într-o tavă şi îi dai la cuptor aproximativ 35 de minute, până se rumenesc uşor. Combini iaurtul cu usturoiul zdrobit, oregano, sare şi piper, după gust. Serveşti cartofii cu sosul de usturoi şi pătrunjel.