Crostini cu merișoare, rodie și feta

crostini cu merisoare jpg

Doar în doar 15 de minute, acest aperitiv este perfect pentru orice ocazie, fie ea festivă ori nu.

Ingrediente pentru crostini cu merișoare, rodie și feta

8-10 felii de pâine (baghetă)

2 linguri ulei de măsline

150 g brânză feta

4 linguri merișoare uscate

4 linguri semințe de rodie

miere

Mod de preparare crostini cu merișoare, rodie și feta

Așezi feliile de pâine într-o tavă de copt pentru a prepara crostini. Ungi fiecare felie de pâine cu ulei de măsline pe ambele părți, apoi pui tava în cuptorul preîncălzit și le coci 5-7 minute sau până când devin aurii și crocante. Scoți tava din cuptor și lași crostini-urile să se răcească puțin.

Între timp, amesteci într-un bol merișoarele și semințele de rodie, adaugi puțină miere și omogenizezi bine ingredientele pentru a combina aromele. Zdrobești ușor, cu furculița, brânza.

Asamblezi aperitivele: pui câteva cubulețe de brânză feta pe fiecare crostini și adaugi amestecul de merișoare și rodie deasupra. Decorezi cu verdeață.