Feta crocantă în crustă de susan cu miere

feta crocanta jpg

O gustare moale în interior şi crocantă la exterior!

Ingrediente pentru feta crocantă în crustă de susan cu miere

200 g brânză feta

2 linguri semințe de susan alb și negru

2 linguri miere ulei de măsline

1 vârf de cuțit de piper negru

Mod de preparare feta crocantă în crustă de susan cu miere

Preîncălzești tigaia pentru grătar la foc mediu-mare. Tai brânza felii groase, după preferință. Ungi ambele părți ale fiecărei felii de brânză cu ulei de măsline, amesteci semințele de susan cu piperul și presari peste feliile de brânză, asigurându-te că semințele acoperă uniform feta.

Așezi feliile de brânză în tigaie și le gătești aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte sau până când brânza începe să se înmoaie și semințele de susan devin aurii.

Separat, încălzești mierea într-o cratiță mică sau în cuptorul cu microunde până când devine lichidă și mai ușor de folosit. Scoți brânza din tigaie și o transferi pe o farfurie. Torni mierea caldă peste feta cu crustă de susan, lăsând-o să acopere bine feliile de brânză.