Omletă cu căpșuni

omleta cu capsuni jpg

Dacă te-ai plictisit de omleta clasică îţi recomandăm această reţetă.

Ingrediente

1 ou și 2 albușuri

2 linguri lapte degresat

1 ceașcă căpșuni proaspete, tăiate în bucăți mici

1 linguriță îndulcitor natural

1 linguriță ulei de măsline

mentă, pentru decor

Mod de preparare

Într-un castron, bați oul întreg și albușurile cu laptele degresat până când obții o compoziție omogenă. Încălzești o tigaie antiaderentă la foc mediu și o ungi cu uleiul de măsline. Torni compoziția în tigaie și o nivelezi cu o spatulă. O gătești pe fiecare parte, 2-3 minute sau până când omleta este coaptă.

Transferi omleta pe o farfurie, așezi căpșunile tăiate jumătăți, presari îndulcitorul natural deasupra și decorezi cu mentă.