Paste alla Puttanesca
Pastele alla Puttanesca sunt perfecte pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau pentru atunci când vrei ceva delicios fără prea mult efort.

Ingrediente
1 cutie paste spaghetti sau linguine
1 conservă roșii
150 g capere
150 g măsline negre
150 g anșoa fâșii
4 căței de usturoi
ulei de măsline
fulgi de ardei iute
busuioc proaspăt, pentru decor
Mod de preparare
Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le speli și le lași la scurs.
Într-o tigaie nonaderentă, călești în puțin ulei de măsline usturoiul tocat fin și fâșiile de anșoa, adaugi caperele, măslinele și fulgii de ardei, și amesteci să se întrepătrundă aromele.
Adaugi roșiile cu sos cu tot și fierbi 15 minute, apoi amesteci sosul cu pastele fierte. Servești decorate cu busuioc proaspăt și parmezan.




























