Paste alla Puttanesca

Pastele alla Puttanesca sunt perfecte pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau pentru atunci când vrei ceva delicios fără prea mult efort.

paste alla putanesca jpg

Ingrediente

1 cutie paste spaghetti sau linguine

1 conservă roșii

150 g capere

150 g măsline negre

150 g anșoa fâșii

4 căței de usturoi

ulei de măsline

fulgi de ardei iute

busuioc proaspăt, pentru decor

Mod de preparare

Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le speli și le lași la scurs.

Într-o tigaie nonaderentă, călești în puțin ulei de măsline usturoiul tocat fin și fâșiile de anșoa, adaugi caperele, măslinele și fulgii de ardei, și amesteci să se întrepătrundă aromele.

Adaugi roșiile cu sos cu tot și fierbi 15 minute, apoi amesteci sosul cu pastele fierte. Servești decorate cu busuioc proaspăt și parmezan.