Pizza cu patru umpluturi

pizza 4 umpluturi shutterstock 132953960 jpeg

Nu v-am mai propus de mult timp o reţetă de pizza. Nouă ne place aceasta reţetă de pizza cu patru umpluturi şi am dori să o aveţi şi voi pe masă atunci când toată familia este adunată la masă.

Ingrediente

Pentru blat

100 g brânză proaspătă de vaci, bine scursă

200 g făină

4 linguri apă

4 linguri ulei, 1 praf de sare

Pentru umplutură

1 ardei gras roşu

1 morcov potrivit

1 bucată tijă de ţelină

4 ciuperci mari

1 cutie de ton în sos natural

ton în sos

5-6 roşii mici

150 g caşcaval ras

4 linguri ulei

oregano uscat

busuioc uscat

sare

piper

Amesteci toate ingredientele pentru blatul de pizza şi frămânţi un aluat neted şi uşor de modelat. Întinzi o foaie cu care capitonezi forma de pizza. Pe toată suprafaţa de pizza pui un rând de roşii feliate, împarţi suprafaţa în patru părţi egale şi umpli fiecare sector cu legume tăiate peştişori, fără a le amesteca unele cu altele.

pizza

În ultimul sector aşezi peştele scurs de sosul în care a fost conservat. Pe toată suprafaţa pui caşcaval ras. Stropeşti cu ulei, condimentezi cu sare şi piper, după gust, presari oregano şi busuioc şi introduci forma în cuptorul bine încins, pentru aproximativ 30 de minute, la foc potrivit. Serveşte această pizza cu patru umpluturi cât este fierbinte.

pizza

Lasagna cu pui

Lasagna cu pui

Cornulete cu sunca

Cornulete cu sunca

Rosii umplute cu carne

Rosii umplute cu carne

sursa foto: Shutterstock