Pizza cu patru umpluturi

Nu v-am mai propus de mult timp o reţetă de pizza. Nouă ne place aceasta reţetă de pizza cu patru umpluturi şi am dori să o aveţi şi voi pe masă atunci când toată familia este adunată la masă.
Ingrediente
Pentru blat
100 g brânză proaspătă de vaci, bine scursă
200 g făină
4 linguri apă
4 linguri ulei, 1 praf de sare
Pentru umplutură
1 ardei gras roşu
1 morcov potrivit
1 bucată tijă de ţelină
4 ciuperci mari
1 cutie de ton în sos natural
5-6 roşii mici
150 g caşcaval ras
4 linguri ulei
oregano uscat
busuioc uscat
sare
piper
Amesteci toate ingredientele pentru blatul de pizza şi frămânţi un aluat neted şi uşor de modelat. Întinzi o foaie cu care capitonezi forma de pizza. Pe toată suprafaţa de pizza pui un rând de roşii feliate, împarţi suprafaţa în patru părţi egale şi umpli fiecare sector cu legume tăiate peştişori, fără a le amesteca unele cu altele.
În ultimul sector aşezi peştele scurs de sosul în care a fost conservat. Pe toată suprafaţa pui caşcaval ras. Stropeşti cu ulei, condimentezi cu sare şi piper, după gust, presari oregano şi busuioc şi introduci forma în cuptorul bine încins, pentru aproximativ 30 de minute, la foc potrivit. Serveşte această pizza cu patru umpluturi cât este fierbinte.
sursa foto: Shutterstock