Roşii la cuptor umplute cu salată de ton FOTO

Rosii la cuptor umplute cu salata de ton jpeg

Încearcă o reţetă simplă, care este totodată perfectăpentru masa de prânz. În plus, este o modalitate grozavă de a folosi roşiile delicioase şi suculente, atât de căutate vara aceasta!

Roşii la cuptor umplute cu salată de ton – Ingrediente

1 conservă de ton în apă, scursă 2 linguri de maioneză light 3 linguri de ţelină tocată fin 1 lingură de ceapă roşie, tocată fin 1 linguriţă oţet din vin 2 roşii coapte, tăiate jumătăţi 4 felii de brânză Cheddar sare piper

Roşii la cuptor umplute cu salată de ton – Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la temperatură mare (ideal ar fi să ai un model cu broiler – acel arzător din partea superioară sau un model cu grill) şi ajustezi grătarul, să fie pe a doua poziţie de sus. Aşezi roşiile pe o tavă de copt şi le condimentezi cu sare şi piper, după gust.

image

Combini ingredientele pentru salata de ton într-un bol mic (peştele scurs, maioneza, ţelina, ceapa, oţetul). Pui pe fiecare roşie o cantitate din salata de ton, apoi aşezi o felie de brânză cheddar pe deasupra.

Dai tava la cuptorul încins până se topeşte caşcavalul, aproximativ 1-2 minute, iar roşiile se vor coace frumos. Scoţi tava din cuptor şi serveşti imediat aceste roşii umplute cu salată de ton.

image

Chiftele de ton

Chiftele de ton

Salată de paste cu ton

Salată de paste cu ton

Roşii umplute cu ton

Roşii umplute cu ton

Salată de cartofi noi cu ton

Salată de cartofi noi cu ton