Roşii la cuptor umplute cu salată de ton FOTO

Încearcă o reţetă simplă, care este totodată perfectăpentru masa de prânz. În plus, este o modalitate grozavă de a folosi roşiile delicioase şi suculente, atât de căutate vara aceasta!
Roşii la cuptor umplute cu salată de ton – Ingrediente
1 conservă de ton în apă, scursă 2 linguri de maioneză light 3 linguri de ţelină tocată fin 1 lingură de ceapă roşie, tocată fin 1 linguriţă oţet din vin 2 roşii coapte, tăiate jumătăţi 4 felii de brânză Cheddar sare piper
Roşii la cuptor umplute cu salată de ton – Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la temperatură mare (ideal ar fi să ai un model cu broiler – acel arzător din partea superioară sau un model cu grill) şi ajustezi grătarul, să fie pe a doua poziţie de sus. Aşezi roşiile pe o tavă de copt şi le condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Combini ingredientele pentru salata de ton într-un bol mic (peştele scurs, maioneza, ţelina, ceapa, oţetul). Pui pe fiecare roşie o cantitate din salata de ton, apoi aşezi o felie de brânză cheddar pe deasupra.
Dai tava la cuptorul încins până se topeşte caşcavalul, aproximativ 1-2 minute, iar roşiile se vor coace frumos. Scoţi tava din cuptor şi serveşti imediat aceste roşii umplute cu salată de ton.
