Rulouri-pizza

Ingredientele din clasicul preparat italian pot fi folosite şi în altă prezentare, dar cu un gust al fel de bun.
Ai nevoie de
2 căni făină albă
1 lingură zahăr
30 g unt
¾ cană lapte
¼ cană pastă de tomate
1 ardei iute tocat mărunt
½ ceapă
2 căni mozarella rasă
oregano
Amestecă foarte bine făina, zahărul şi untul până aluatul obţinut este uşor sfărâmicios. Adaugă laptele şi amestecă până ce coca se desprinde de pe mâini. Presară făină pe masă şi întinde aluatul într-o foaie nu foarte subţire. Pune pe foaie ceapa tocată mărunt, ardeiul, pasta de tomate, oregano şi mozarella. Rulează şi taie în bucăţi egale de 2 cm grosime. Aşază într-o tavă hârtie de copt şi pune rulourile. Dă tava la cuptor până se coc.
Sursa foto http://www.butterandjamblog.com