Salată cu halloumi
Salata cu halloumi e un preparat care combină prospețimea cu savoarea.

Ingrediente
200 g halloumi
½ linguriță sare
½ linguriță piper
200 ml apă fierbinte
50 g spanac proaspăt
50 g semințe de rodie
1 lingură ulei de măsline
100 g cuscus
1 castravete
½ linguriță zeamă de lămâie
Mod de preparare
Pui cuscusul într-un bol, torni apa fierbinte peste el, adaugi sare și acoperi. Lași 5 minute, apoi amesteci.
Tai brânza halloumi în felii de 1 cm grosime și le prăjești într-o tigaie uscată, la foc mediu, 2 minute pe fiecare parte, până devin aurii. Tai castravetele cubulețe și îl pui peste cuscus. Adaugi spanacul și semințele de rodie.
Pui halloumi-ul peste salată, torni uleiul de măsline și zeama de lămâie, amesteci ușor și servești cu humus.