Salată cu pere la grătar
Salata cu pere la grătar este perfectă ca aperitiv sau prânz ușor.

Ingrediente
2 pere mari, tari
150 g rucola
200 g mini-mozzarella
80 g miez de nucă
2 linguri ulei de măsline
1 lingură miere
1 lingură oțet balsamic
sare
piper, proaspăt măcinat
Mod de preparare
Speli perele, le tai pe jumătate, îndepărtezi cotorul și le tai în felii groase pe lung. Încălzești o tigaie grill, ungi ușor feliile de pere cu puțin ulei de măsline și le pui pe grill 1-2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc ușor.
Într-o tigaie uscată, prăjești ușor nucile 1-2 minute, amestecând constant.
Pui rucola într-un bol mare, adaugi perele la grătar, perlele de mozzarella și nucile prăjite.
Pentru dressing, amesteci uleiul de măsline, mierea, oțetul balsamic, sarea și piperul și-l torni peste salată chiar înainte de servire.





























