Salată de pui cu afine şi piersici FOTO
Ţi-am pregătit o salată de vară light, care se prepară în doar 10 minute. Este vorba de un preparat făcut cu pui la grătar, ce conţine piersici, afine şi un strop dintr-un dressing cu oţet balsamic. Încearcă şi tu această salată şi vei vedea că îţi va încânta toate simţurile.
Ingrediente
300 g amestec salată de frunze (salată verde, ruccola, kale sau spanac) 1 ceapă mică, tăiată rondele 2 piersici, tăiate cubuleţe sau feliate 50 g afine 200 g piept de pui, fiert sau la grătar, tăiat fâşii 2 linguri brânză de capră, fărâmiţată Pentru dressingul de salată: 1 lingură muştar de Dijon 1 lingură oţet balsamic 1 lingură ulei de măsline extravirgin 1 lingură de apă
Mod de preparare
Într-un bol mic, amesteci toate ingredientele pentru dressingul de salată (muştarul, oţetul balsamic, uleiul de măsline şi apa) până la omogenizare. Le laşi deoparte.
Împarţi amestecul de salată pe două platouri sau în două boluri, adaugi celelalte ingrediente şi torni în mod egal dressingul peste frunze. Serveşti imediat această delicioasă salată de pui cu afine şi piersici.
Salată de quinoa cu roşii şi castraveţi
Salată de quinoa cu roşii şi castraveţi
Salată cu varză albă şi merişoare (boli cardiovasculare) FOTO
Salată cu varză albă şi merişoare (boli cardiovasculare) FOTO
Salată Caprese cu vinete, la cuptor FOTO
Salată Caprese cu vinete, la cuptor FOTO