Salată de țelină cu piept de pui
Ce spui de o salată de delicioasă care să conţină carne de pui şi multă ţelină? Încearcă reţeta şi bucură-te de combinaţia savuroasă de ingrediente.
Ingrediente
4 tije de țelină
250 g piept de pui
1 măr verde
100 g iaurt degresat
1 lingură ulei de măsline
1 lingură zeamă de lămâie
50 g miez de nucă
sare și piper, după gust
Mod de preparare
Speli pieptul de pui, îl fierbi în apă cu sare, îl lași la răcit și îl tai cubulețe. Speli tijele de țelină, îndepărtezi capetele, apoi le tai feliuțe. Cureți merele de coajă și de cotor, le tai cubulețe, apoi le stropești cu zeama de lămâie, să nu oxideze.
Într-un bol, faci un sos din iaurt, ulei, sare, piper.
Într-un castron mai mare, adaugi carnea, țelina, cubulețele de măr, miezul de nucă, sosul și omogenizezi.